sanayi portalı logo

SANAYİ PORTALI HAKKINDA

Endüstri camiasında ilklerin adresi Sanayi Gazetesi, endüstri camiasında ihtiyaç duyulana nokta atışı yapmaya devam ediyor.

Sanayi Gazetecilik’in profesyonel kadrosu tarafından hummalı çalışmalar neticesinde Temmuz 2015’te devreye alınan “Türkiye Sanayi Portalı”, Türkiye’nin üretim lokomotifi OSB’lerin, katma değer üreten üsleri TGB’lerin, ihracata boyut kazandıran ihracatçı birliklerinin, KOBİ’lere yol gösteren sektörel kümelerin ve kalkınma ajanslarının yatırım haritalarını ve iletişim bilgilerini siz takipçileriyle paylaşmaya başladı.

Yatırımcılarla kurulan ilişkileri kuvvetlendirmek amacıyla çalışmaların ilk etabında OSB’lerin yatırım, firma ve iletişim bilgilerini paylaşan portal, endüstri camiasının tüm aktörlerine zaman içerisinde bünyesinde yer verecek.

İlk 500’, ‘İkinci 500’ ve ‘İlk Bin’ gibi Türkiye’nin ihracatta ve büyümede isim yapmış ve listelere girmiş firmalarını Türkiye Sanayi Portalı çatısı altında yakın zamanda buluşturacak olan çalışma, sanayinin çatı kuruluşlarından ve STK’lardan da önemli aktörleri ağırlayacak.

Sanayi alanındaki durumu ve etkinliği merak edilen illerin bilgileri, portal.sanayigazetesi.com.tr adresiyle yalnızca bir tık uzağınızda.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Mustafa Kemal Mah. 2139 Cadde No:2/1 Ekim Plaza Çankaya/ANKARA
0312 417 11 44
www.sanayigazetesi.com.tr
sanayi@sanayigazetesi.com.tr
  • Copyright 2021 Sanayi Gazetecilik     | 0312 417 11 44     0216 392 11 44 |